FREDY - Despre noi

Pregătim fiecare produs

cu grijă, pasiune și

cu cele mai bune ingrediente

"

"

Brand-ul Fredy

Fredy este un brand dedicat într-un mod pasional patiseriei de calitate. Este destinația ta când îți dorești o mică gustare sau când iți este poftă de orice tip de produs de patiserie.

 

Mai mult decât o patiserie în sine Fredy este o experiență a gustului. Mizează pe calitate, savoare și prospețimea oricărui produs oferit. Respectă rețetele și oferă încredere și calitate, principii de la care nu se abate niciodată. Savuroase, proaspete și de neuitat în materie de gust produsele Fredy stau la baza acestui brand și business. Inspiră încredere, seriozitate și continuitate în respectarea rețetelor.

 

Noul stil arhitectonic adoptat este unul modern și unic în peisajul concurențial românesc, promițând, alături de produsele și serviciile Fredy o experiență unică pentru fiecare client. Acum mai mult ca oricând Fredy promite să devină atracția principală în oraș când pofta și dorința este aceea de a se servi patiserie de calitate. Pe drumul său de succes Fredy se impune și ca trendsetter, produsele sale fiind noi standarde calitative de respectat in domeniu.

 

Continuăm misiunea în care ne-am angajat ani de-a rândul, aceea de a ne impune pe piață cu produsele și brandul nostru. Suntem mai mult decât o simplă patiserie care te aduce la noi înca și înca o dată. În numele produselor delicioase pe care le oferim, fiecare client devine consumator fidel.

Suntem și pe facebook:

LOCAȚII

Ne puteți găsi la:

SHOPPING CITY SUCEAVA

Adresa: Calea Unirii, nr. 27B

 

IULIUS MALL SUCEAVA

Adresa: Calea Unirii, nr. 22

© IUST SERV S.R.L 2014-2016. Toate drepturile rezervate

Locatii: SHOPPING CITY SUCEAVA || IULIUS MALL SUCEAVA || DEDEMAN SUCEAVA || RADAUTI